MTBC@Bekkevoort

MTBC@Bekkevoort

TT Lummen 10/10/2010

ToertochtenPosted by Nazgul 17 Jan, 2012 19:53:55
mooie tocht gereden. smiley
deze morgend nogal fris aan de vis maar het zonnetje was al van de partij en dat beloofde om me op te warmen tegen ik in lummen zou aankomen. smiley

In halen lieven opgepikt en samen verder naar lummen. Daar aangekomen werd het al duidelijk dat er veel volk ging zijn smiley . Na aangeschoven te hebben om onze eurootjes in de spaarpot van de alertbikers te deponeren was het begin ook al aanschuiven geblazen. smiley Er was niks te bespeuren en toch ging het zoals naar de zee rijden, dan weer snel en dan weer tergend traag kruipen, maar niks van aantrekken, de zon schijnt en we zijn weer aan het fietsen.

Na een 10 tal km'kes hing er plotseling iets rood in mijn wiel smiley , de willy, die was bij hem thuis het parcours opgereden en kon ons zo vervoegen.
Dat duurde echter niet lang want wij waren aan het cruisen en hij liet ons dan maar achter.

Aan de bv waren er nog meer roodhemden te bezichtigen nl. gpsteven, pascal, xaveer en willy.
Daar een banaantje genuttigd een ook een soepke (beter afgebleven smiley, nog een paar keer gegeten onderweg )

Vanaf de bv was het nog 17km die we allemaal samen hebben afgemaald.
Mijn moteurke draaide eindelijk warm en het was dus tijd voor een bommetje (heel kleintje). het ging bijzonder goed tot we langs het water moesten rijden, daar kwamen natuurlijk de koerskonijnen me allemaal terug voorbij en moest ik achteraan aansluiten. Dan nog zo'n schijtstuk langs de snelweg en mijn goesting was weer door. smiley

Na het oversteken van de e313 was er terug een tof stuk door het bos waar we nog even de gaatjes hebben gedicht zodat we allemaal zogoed als samen zijn aangekomen in lummen.

Nog ne straffe ice tea of twee gedronken en dan de terugweg aangevat.
Ik had een uur in mijn gedacht, xaveer zei dat ik op een half uur thuis zou zijn ( grapjas ). Ik moest het dus maar eens proberen en het is me in 50 minuten gelukt smiley .
Een goei 80km in de beentjes, Aan het einde van de tocht 19.5 gem. bij thuiskomst 21.3 gem. smiley
maar daar zal de rugwind wel voor iets tussen gezeten hebben smiley

Nu genieten van de sport op tv, is iets minder vermoeiend. smiley